секреты похудения эффективная диета

ТОП-5 найпопулярніших в світі дієт

Сейчас читают: 569
liza.ua

Щоб отримати фігуру мрії, потрібно дотримуватися певного раціону — це відомо всім. Яка дієта найефективніша і чим керуватися при її виборі — читай в нашому матеріалі.Пропонуємо тобі ознайомитися з п’ятьма найпопулярнішими дієтами.

Але популярна не завжди означає безпечна. Вибираючи спосіб харчування, враховуй особливості власного організму і звертай увагу на його реакцію по закінченню дієти.Понад двадцять мільйонів людей по всьому світу пробували харчуватися по системі французького дієтолога П’єра Дюка.

Він став відомим у 1970-х роках, коли вийшла його книга «Я не вмію худнути», де він докладно розповів, як їсти в необмеженій кількості й не поправлятися.Дієта Дюка належить розряду низьковуглеводних, де основу раціону складає білок.

Дієтолог говорив, що людина повинна харчуватися продуктами, які знайомі організму, тобто виключити різного роду консерванти й барвники.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA