видео клип Шоу-бизнес

ТНМК випустили кліп на сингл "ПМ'ТЙ" до Дня захисників і захисниць України 14 жовтня

Сейчас читают: 640
hochu.ua

Український хіп-хоп гурт ТНМК презентував кліп на сингл "ПМ'ТЙ" (Пам’ятай) до Дня захисників та захисниць України. Зустрічайте новинку!

Кліп було знято у травні 2021 року в місті Щастя, в межах проєкту "Натхнення Сходу", що реалізує фундація соціальних інновацій "З країни в Україну".

Вперше гурт потрапив до Щастя на початку бойових дій, зігравши для воїнів у бліндажі.Обираючи місто, амбасадорами якого ТНМК мали стати в цьому проєкті, музиканти згадали про перший виступ й вирішили повернутися — бо що може бути більш символічним, ніж боротьба за власне щастя?Вибір міста поєднався і з тематикою пісні — поки світ хитається, всі ми робимо своє, про щось мріємо та когось любимо — на цих трьох черепахах й тримається щастя.

І, якою б чорною не ставала темрява за вікном, нам лишається лише діяти, мріяти та любити.Над відео працювали режисер Віктор Придувалов та оператор Ярослав Пілунський, з якими гурт поєднує багаторічна співпраця.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA