Тіна Кароль новини шоубізнес Тіна Кароль

Тіна Кароль показала свій розкішний заміський будинок (ФОТО)

Сейчас читают: 184
hochu.ua

Українська співачка Тіна Кароль, яка стала членом премії Grammy, показала свій розкішний заміський будинок. На кадрах біля власного котеджу артистка позувала в невимушеному образі, без макіяжу.

Який вигляд має заміська ділянка виконавиці - дивіться на HOCHU.ua! Читати також Тіна Кароль зустрілася з Папою Римським і порадувала його особливим презентом (ВІДЕО) У своєму Telegram-каналі Тіна Кароль опублікувала нові знімки, на яких зображена у дворі будинку в селі Зазим'я під Києвом.

Співачка позувала на тлі висаджених троянд у повсякденному образі - чорних легінсах, короткій футболці та куртці зверху. Волосся артистка зібрала у хвіст, а, судячи зі світлини круглим планом, для поїздки за місто вона вирішила не наносити макіяж.Все найкраще вже створене природою,— підписала кадри Тіна Кароль.Нагадаємо, Тіна Кароль проживає в розкішному маєтку в селі Зазим'я під Києвом, який їй подарував покійний чоловік Євген Огір.

На території є 3-поверховий котедж, спортзал, гарний сад і лаунж-зона, город і розарій. Раніше артистка провела екскурсію будинком і поділилася відео на своїй сторінці в YouTube.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA