Директорка Школи Від пацанки до панянки От пацанки до панянки pazanki Директорка Школи

Тетяна Мокріді: «Ванна з шампанським – дивний міф про красу»

Сейчас читают: 974
liza.ua

Диреторка Школи леді розказала, як обирати келихи для ігристого49 млн бульбашок – в одній пляшці шампанського. Цей напій вважають символом удачі, адже «хто не ризикує, той не п’є шампанського».

До речі, ігристе не рекомендують пити на вулиці. Директорка Школи леді реаліті «Від пацанки до панянки» (Новий канал) Тетяна Мокріді розказала, які келихи варто обирати для святкового напою.– Уперше батьки дозволили мені спробувати шампанське на 17-річчя, – розповідає директорка. – Як я виявила згодом, нічого спільного зі справжнім воно не мало.

Шампанське – ігристе вино, яке виготовлене у Франції в провінції Шампань. Все решта – ігристі вина, які мають свою назву. Наприклад, Prosecco, Cava.– Шампанське виробляють з певних сортів винограду, – розповідає Тетяна. – Для виробництва ігристого вина видів винограду значно більше.

Шампанське витримують не менше вісімнадцяти місяців, ігристе вино – п’ятнадцять.Шампанське виробляють виключно класичним шампанським методом, ігристі вина окрім класичних

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA