список поради війна в Україні

Якщо раптом теракт на ЗАЕС: повний список необхідних при евакуації речей (ОФІЦІЙНО)

Сейчас читают: 501
hochu.ua

Вже кілька тижнів поспіль ситуація на Запорізькій АЕС насторожує українську владу. Розвідка говорить про можливий теракт, який збираються влаштувати росіяни.

Через це мешканці потенційної зони радіаційної аварії повинні бути готовими до можливої евакуації та мати в домашній аптечці вичерпний перелік ліків, які знадобляться у такій ситуації.

Офіційними рекомендаціями щодо списку необхідних речей напередодні поділилися в МОЗ. У Міністерстві закликають вірити лише офіційній інформації і у випадку радіаційної аварії залишайтеся у приміщенні або, якщо ви в цей момент опинилися на вулиці, якомога швидше дістатися приміщення.

Далі потрібно стежити за подальшими повідомленнями влади та дотримуватися наданих інструкцій. Читати також Ніякого йоду! Лікар Комаровський розповів, як діяти при катастрофі на ЗАЕС ✅Документи та їхні копії (документи, що посвідчують особу, медичні документи, правовстановлювальні документи, які засвідчують право власності на рухоме та нерухоме майно, контакти осіб, із якими можна звʼязатися в екстрених випадках).✅ Маску для обличчя або респіратор.✅ Аптечку і тижневий запас ліків (якщо ви маєте хронічні захворювання).✅ Вологі серветки.✅ Змінний одяг та взуття.✅ Мінімально необхідний запас води і їжі.При цьому важливо щільно обмотати валізу або наплічник харчовою плівкою чи звичайним скотчем.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA