люди Нео

Світ має знати: як виглядає Чернігівщина та Киівська область після окупації

Сейчас читают: 603
vogue.ua

На початку квітня російські загарбники залишили теріторію Київської та Чернігівськоі областей. Після себе вони залишили буквально випалене поле: зруйновані домівлі, тіла згвалтованих, вбитих у власних будинках і на вулицях людей, розстріляні машини з написами «ДІТИ».

Але не один злочин рф не залишиться непоміченим - у тому числі і завдяки роботі відважних украінських та західних фотографів, які працюють у гарячих точках та документують звірства російської армії.

Один з таких фотографів - київський режисер Євген Янев, що раніше знімав кліпи та короткометражне кіно, а зараз перекваліфікувався на військового кореспондента.

Ми публікуємо кадри Євгена, зняті минулого тижня на Київщині та у Чернівській області. На них відображена робота людей, які роблять все можливе і неможливе, щоб ми могли повернутися додому - військових, працівників ДСНС, пожежників та волонтерів..

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA