сумка клатч Нео

Сумки на кожен день: ТОП-3 варіанти, які пасують жінкам будь-якого віку (ФОТО)

Сейчас читают: 335
hochu.ua

Жіноча сумочка — це невід'ємний атрибут і водночас аксесуар. Вона зберігає гармонію жіночого настрою, адже туди можна сховати косметичку, засоби гігієни, телефон, ключі та ще безліч дрібничок.

Вони гарно влізуть, навіть якщо у жінки — клатч. Головне — не відкривати сумочку різким рухом, інакше щось може випасти. Раніше ми писали, що в тренді 2023 року будуть великогабаритні сумки, а тепер розкажемо, які варіанти підійдуть на кожен день.

Читати також Балетки, босоніжки на зав'язках та стиль Барбі: експерти назвали 5 пар модного взуття на літо 2023 року (ФОТО) Експерти моди зазначають, що попри постійні зміни дизайну сумок є 3 базові варіанти, які будуть доречними і на кожен день, і для святкової події.

Це — міні-сумка незвичної форми, невелика кругла сумочка та сумка із принтом тварин. Досі можна обирати для себе універсальні сумки із анімалістичним принтом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA