Мода Тренд сукня

Комбінація та піджак: наймодніші сукні 2023 року у мінімалістичному стилі (ФОТО)

Сейчас читают: 119
hochu.ua

Влітку 2023 року на піку популярності естетика "old money" — це вироби, які відрізняються своєю лаконічністю і ніжними, неяскравими кольорами.

Вони не обвішані величезними логотипами, химерними принтами чи зайвими декораціями. З огляду на це дозрів ще один тренд — лаконічність.У нашому матеріалі ми зібрали наймодніші моделі суконь 2023 року, які завдяки своєму крою виглядають дорого і розкішно, але при цьому залишаються доступними кожній модниці.

Ці вбрання відрізняються витонченістю та елегантністю, надають образу особливої вишуканості та шарму. Читати також Модні сандалі літа 2023: найкрасивіші варіанти для особливих випадків і на щодень Ця стильна сукня-піджак ідеально підходить жінкам з будь-якими параметрами.

Ви можете вибрати вкорочену версію, щоб відкрити вигляд на свої довгі ноги, і доповнити образ поясом, який підкреслить талію і надасть образу вишуканості, і позбавить його мішкуватості.Зверніть увагу на моделі з бавовни чи льону.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA