Нео

Streeststyle: з чим носити широкі штани цього літа

Сейчас читают: 908
vogue.ua

Цього літа пропонуємо робити ставку на комфорт та практичність, а значить вибирати такі речі, в яких з легкістю можна провести цілий день.

Цього сезону серед найбажаніших літніх покупок вважаються широкі штани розслабленого крою, які не будуть сковувати ваші рухи і створювати дискомфорт протягом усього дня.

До того ж з мішкуватими брюками можна скласти десятки модних комбінацій. Так, ви можете римувати широкі штани з кроп-топами і жакетами, ніби знятими з чоловічого плеча, міксувати штани з сорочками, строгими жилетками, шовковими хустками або носити в монохромному чорному образі.

Vogue. ua зібрав 5 модних ідей стилізації широких штанів, які хочеться спробувати цього літа. Об'ємні широкі штани мають низку переваг: за умови вибору натурального та тонкого матеріалу, наприклад льону або шовку, в них можна комфортно провести цілий день у спеку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA