Страх невдачі: як перетворити його на двигун бізнес-успіху

Сейчас читают: 680
womo.ua

Уже б давно відкрили власний бізнес, видали книжку чи взялися на роботі за новий напрям, але боїтеся, що нічого не вийде. На жаль, таке побоювання зіпсувало чимало кар’єру і перекреслило багато мрій.

Чому виникає страх невдачі і як з ним боротися? Поради дають експерти. Перетворіть страх на послідовний план з трьох кроків Уляна Ходорівська, кар’єрна консультантка  Кар’єрна консультантка Уляна Ходорівська щодня чує фразу: «Я боюсь, що в мене нічого не вийде». «Я сказала б, що страх програшу — і є основною причиною програшу, що це перше, з чим треба працювати, але… Правда в тому, що я теж боюся.

Щоразу, коли я працюю з принципово новим типом запиту від клієнта, я маю страх, що «у мене нічого не вийде. Свого часу я дійшла висновку, що позбутися страху на 100% не вийде ніколи.

Його можна врахувати та послабити, аби не заважав діяти», — каже експертка. Хвилювання щодо результату означає, що справа, якою ви займаєтесь є для вас важливою та має вплив на ваше життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA