Россия Украина місто Кременчук Нео Россия Украина місто Кременчук

Стівен Кінг назвав росію країною-терористом

Сейчас читают: 222
vogue.ua

Письменник Стівен Кінг відреагував на ракетний удар по Кременчуку, через який уже загинуло 20 цивільних українців, і ще 40 вважаються зниклими безвісти, а понад 20 перебувають у лікарнях міста.

Свою підтримку України один з найвідоміших у світі письменників висловив у твіттері. "Російські удари по цивільних об’єктах є, по суті, терористичними актами.

Слава Україні" – написав Кінг. The Russian strikes on Ukrainian civilian targets are basically terrorist attacks. Slava ukraini!На допис Стівена Кінга миттєво відреагувало Міністерство оборони України й зазначило в коментарі до слів письменника, що росіяни гірші за будь-яких монстрів у книжках Кінга.

Stephen, russians are more horrific than any monster in your novels. . . Нагадаємо, що письменник Стівен Кінг – один з найпалкіших друзів України, який з початку повномасштабного вторгнення не тільки підтримує нашу країну, а й закликає до цього світ, зокрема, мільйони своїх підписників у соцмережах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA