люди Нео

«В Україні гинуть люди»: зірка серіалів «Беверлі-Гіллз» та «Усі жінки — відьми» Шеннен Доерті нагадала про війну глядачам «Оскара»

Сейчас читают: 100
cosmo.com.ua

Зірка серіалів «Беверлі-Гіллз» та «Усі жінки — відьми» Шеннен Доерті нагадала своїм підписникам про те, що у той час, коли в Лос-Анджелесі вручають нагороди «Оскар» та обговорюють скандали, які відбулись на цьогорічній церемонії у прямому ефірі, в Україні триває війна і досі гинуть люди.

Так, акторка опублікувала в Instagram дві світлини: на першій — найбільш обговорюваний момент церемонії, коли Вілл Сміт вдарив ведучого Кріса Рока (перед цим той невдало пожартував над зачіскою дружини актора, яка страждає на алопецію), а на другій — загиблий чоловік, у якого відірвало ногу через обстріли. «В інших новинах...

гинуть люди в Україні», — написала у пості зірка. Нагадаємо, Доерті регулярно заявляє про підтримку України, закликає жертвувати кошти на допомогу українцям, показує у своїх соцмережах зруйновані російськими ракетами та бомбами українські міста та, на відміну від організаторів «Оскара», які жодного разу не згадали на церемонії про винуватця цієї жахливої війни — росію —, називає речі своїми іменами. 

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA