Холостяк новини шоубізнес

Ср*ч продовжується: "Холостяк" Топольський заблокував в Інстаграмі власного похресника — сина Слави Дьоміна

Сейчас читают: 136
hochu.ua

Як показує практика, багаторічна дружба може завершитися швидко, несподівано і з великим скандалом. Яскравим прикладом тому став головний герой 12 сезону шоу "Холостяк" Алекс Топольський, який на тлі конфлікту заблокував свого кума, українського радіоведучого та інтерв'юера Славу Дьоміна.

Схоже, між ексдрузями справді стався серйозний розлад, про який вони охоче розповідають широкому загалу. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!Кілька тижнів тому Слава Дьомін зізнався, що його 20-річна дружба з Алексом Топольським обірвалася після виходу реаліті-шоу "Холостяк".

Тоді ведучий не став коментувати розлад у стосунках із кумом, а лише наголосив, що їхні погляди на життя стали сильно відрізнятися.

Однак днями й сам Алекс вирішив висловитися про колишню дружбу і заявив, що Дьомін нібито може радіти тільки його невдачам, а ось досягненням — ні.Хто ж іще так щиро і відкрито може радіти проблемам, що виникають у тебе, як не твій колишній друг,— висловився Алекс Топольський.У своєму новому дайджесті новин на YouTube-каналі Слава Дьомін прокоментував слова кума.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA