Нео

Смузі з авокадо: топ-8 корисних рецептів для здоров'я та схуднення

Сейчас читают: 461
beauty.ua

Смузі на основі авокадо - смачний і корисний варіант сніданку або перекусу. Вони готуються менше ніж за 5 хвилин і потребують всього 4 або 5 інгредієнтів.

Окрім своєї дивовижної кремової консистенції, авокадо вражає, оскільки це єдиний фрукт (так, вони класифікуються як фрукти) з мононенасиченими жирними кислотами - здоровими жирами, які необхідні нашому організму для нормального функціонування.Продукти тваринного походження – не єдиний спосіб отримати ці корисні жири, тому авокадо – це також відмінний інгредієнт для тих, хто дотримується вегетаріанського способу життя та робить ставку на рослинний раціон.

Крім жирів, у ньому міститься багато клітковини, антиоксидантів, вітамінів К, Е, С, магнію та калію. А ще цей потужний продукт – запорука здоров'я шкіри, гарного імунітету та чудовий помічник у схудненні.Так що нічого думати, сміливо налягай на фруктові та овочеві смузі з додаванням авокадо та корисних суперфудів.

А щоб тобі було простіше визначитися зі списком інгредієнтів, ми вже вибрали для тебе 8 варіантів цього багатого на вітаміни напою, які варто спробувати.Порада: якщо хочеш отримати холодну смузі, принаймні один компонент повинен бути попередньо замороженим (наприклад, банан або ягоди).Цей вершковий коктейль з авокадо легко готується, для цього потрібно лише 5 інгредієнтів, 1 блендер та 5 хвилин часу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA