рослини інтер'єр кімнатні рослини

ТОП-5 наймиліших мініатюрних рослин для будь-якого інтер'єру

Сейчас читают: 419
hochu.ua

Якщо приміщення дозволяє, то дизайнери радять вибирати великі рослини, які ростуть у красивих горщиках для підлоги. Якщо квадратних метрів не дуже багато, то завжди можна вибрати красиві та компактні рослини, які щодня радуватимуть око.

Читати також 3 помилки, які можуть зіпсувати навіть найстильніший інтер'єр Це рослини, які належать до епіфітів — вони ростуть на іншій рослині чи предметі без шкоди для останнього. "Повітряним" рослинам не потрібен ґрунт, вони займають мало місця, але виглядають дуже оригінально та красиво.

Комбінуйте air plant з керамікою та створюйте стильний декор для інтер'єру.Дуже милий сукулент, який ще називають "зебровим кактусом".

Ця рослина досить повільно росте, але навіть у невеликому вигляді є дуже стильною рослиною. Хавортію краще садити в якийсь оригінальний глиняний горщик або навіть у вашу улюблену стару чашку.Яскрава, мініатюрна, красива бегонія прикрасить ваше підвіконня і радуватиме око в гарному горщику.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA