Еда Рецепты завтрак

Смачні альтернативи авокадо-тосту: 5 рецептів

Сейчас читают: 662
cosmo.com.ua

Протягом останніх кількох років авокадо став одним із найпопулярніших продуктів на українському ринку. Дівчата прагнуть готувати інстаграмні сніданки із модним суперфудом і додають авокадо у смузі, супи, тости та навіть десерти.

Авокадо відомий своєю користю: захищає клітини від старіння, позитивно впливає на роботу ШКТ, бере участь у процесах кровотворення і бореться із поганим холестерином.

Та якщо тобі хочеться урізноманітнити свій сніданок або перекус, пропонуємо звернути на інші, не менш корисні продукти. Лови 5 рецептів сніданків, які зберуть у твоєму інстаграмі не менше лайків, ніж трендовий авокадо-тост: Скрембл з овочами Щоб приготувати скрембл, в окремій посудині змішай 2-3 яйця із молоком, сіллю та перцем за смаком.

Вилий яєчну суміш на розігріту пательню і постійно помішуй. Наріж улюблені овочі і додай до яєшні. Смачного! Чіа пудинг У прозору склянку (місткості 250 г) висип 1 ст.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA