лайфхак догляд за волоссям волосся

Мінеральна вода замінить дорогу доглядову косметику: літній лайфхак для вашого волосся

Сейчас читают: 796
hochu.ua

Виявляється, газована мінеральна вода не уступає по ефективності косметичній термальній воді. Однак використовувати її потрібно не як освіжаючий спрей, а як заміну пілінгу або м'яко очищаючому шампуню.

Читати також Три причини вже зараз почати користуватися рициновою олією для волосся: поради експерта Так, на відміну від звичайної води з крана, мінеральна вода збагачена вуглекислим газом.

Вуглекислота має відмінну очищувальну властивість, що стане в пригоді при догляді за волоссям у відпустці, зокрема - після купання в басейні або морі.Тож, якщо необхідно змити залишки хлорки або морської солі, по поверненні в готель ополосніть волосся вмістом великої пляшки газованої мінеральної води.

Після цього скористайтесь відновлюючим бальзамом. Чергуйте миття волосся мінералкою та шампунем через день. Читати також Пористе волосся: розповідаємо що це значить і які в нього особливості Що цікаво, іноді вуглекислоту додають до складу шампунів, щоб отримати додатковий очищаючий ефект.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA