Шон Пенн втретє приїхав в Україну та привіз свою статуетку "Оскар"

Сейчас читают: 613
vogue.ua

Президент Володимир Зеленський зустрівся з американським актором, режисером, сценаристом і продюсером, лауреатом премії «Оскар» Шоном Пенном, який уже втретє приїздить до України за час повномасштабного вторгнення Росії. "Цього разу наша зустріч була особливою, – написав Президент у своєму офіційному Telegram-каналі. – Шон привіз свою статуетку "Оскара" як символ віри в перемогу нашої країни.

Вона перебуватиме в Україні до закінчення війни". Президент вручив Шону Пенну орден "За заслуги" ІІІ ступеня і подякував за щиру підтримку та вагомий внесок у популяризацію України у світі.

Нагадаємо, що разом із власною благодійною організацією CORE Шон Пенн надає гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним особам та біженцям з України.

У 2021 році режисер почав працювати над документальною стрічкою про війну в Україні на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA