фразы воспитание дети

Що відштовхує та демотивує дитину: Поради батькам з книжки «Як не збожеволіти від батьківства»

Сейчас читают: 510
womo.ua

Як провести час із дитиною максимально корисно, як чути й розуміти її проблеми, допомогти у школі, дбати про здоров’я й безпеку, як «підсадити» дітей на книжки, а також як самим лишатися спокійними у вирі постійних переживань і страхів, батьківських чатів, підліткових бунтів та прагнень бути суперсучасними батьками – відповіді на ці найпоширеніші питання ви знайдете у новій книжці «Як не збожеволіти від батьківства» від видавництва Vivat та Освіторії.

Публікуємо урівок. Як не відштовхнути дитину Трапляється, ми несвідомо відштовхуємо власних дітей,  а потім вони повертають це нам сторицею в підлітковому віці.

Якщо заздалегідь звернути увагу на кілька простих моментів, період дорослішання мине значно легше і для батьків, і для дітей.

Текст Аліни Мірошнікової, фахові поради дитячої психологині Олени Гридасової БОЙКОТ Є батьки, здатні по кілька діб демонструвати образу та холод, не розмовляючи з дитиною.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA