контакт

Як привчити дитину мити руки: практичні поради

Сейчас читают: 227
womo.ua

Мити руки з милом – важлива звичка, яка захищає як від кишкових інфекції, так і від багатьох вірусів. А звичка регулярно мити руки формується, звичайно ж, у дитинстві.

У Центрі громадського здоров’я розповіли, як же привчити дитину мити руки. У ЦГЗ підкреслили, що дитині важливо пояснити необхідність миття рук, але ні в якому разі не лякати її: бруд, який ми бачимо руках, може бути шкідливим для здоров’я, якщо потрапить до рота або в очі; окрім бруду, який ми можемо побачити, на руках можуть бути присутні маленькі, невидимі для ока створіння – бактерії.

Деякі з них можуть стати причиною різноманітних хвороб; коли ти торкаєшся брудними руками різних предметів навколо себе, ти розносиш бруд та мікроорганізми; якщо готувати їжу брудними руками, можна заразити її небезпечними бактеріями, які стануть причиною різних захворювань.

Якщо дитина вже вміє мити руки, не забувай нагадувати їй зробити це після: відвідування туалету; прогулянки; контакту с тваринами; після кашлю або чхання; якщо на

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA