Нео

У МВС назвали найбільш забруднені вибухонебезпечними предметами райони Києва

Сейчас читают: 379
cosmo.com.ua

Фото: @raphael_lafargue ДСНС України вступає у активну фазу розмінування звільнених українських територій. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін у ефірі всеукраїнського телемарафону.

За інформацією МВС, наразі не йдеться про справжній відвід російських військ на Київському та Чернігівському напрямках, про який було заявлено після перемовин української та російської делегацій у Стамбулі.  «Ми спостерігаємо лише ротацію російських військ, перегрупування.

Ми поступово звільняємо населені пункти на Київщині та в інших областях. В активну фазу діяльності вступають і наші підрозділи ДСНС», — зазначив він.

За словами Єніна, російські окупанти залишають після себе безліч неприємних «сюрпризів». «На сьогодні, за оцінками ДСНС, внаслідок російських обстрілів в Україні загальна площа забруднення вибухонебезпечними предметами становить 300 тис.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA