малина рослини шкідники ягоди поради дачникам

Що посадити біля малини, щоби потім не наїстися хробаків

Сейчас читают: 311
hochu.ua

Сезон малини уже не за горами, а отже, пора подбати про якість нашого майбутнього врожаю. Якщо вишні й черешні всього за ніч можуть знищити дотла надокучливі птахи, то з солодкими ягодами малини усе інакше: найстрашніший ворог для них - хробаки.

Читати також Весь урожай можна втратити: бийте на сполох, якщо помітили це на кабачках Боротися з ними можна у різний спосіб.

У спеціалізованих магазинах продається чимало препаратів, які знешкодять цих маленьких паразитів. Можна скористатися і народними методами й приготувати, наприклад: Читати також Часник вимахає з кулак: проста дія врятує ваш урожай Проте це ще далеко не всі можливі варіанти захисту малини від хробаків.

Найпростіший спосіб зберегти ягідки цілими, полягає у підборі правильних рослин-сусідів для малини. Такими вважаються . Саме ці рослини, завдяки своєму природному складу, здатні відлякати шкідників і зберегти ваш врожай.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA