серіали кіно трейлер серіалу

Що дивитись у жовтні? 8 найкращих серіалів місяця

Сейчас читают: 333
womo.ua

Жовтень обіцяє бути захопливим місяцем для шанувальників телебачення та кіно, з широким спектром нових релізів, які обіцяють розважати, захоплювати та надихати.

Від зворушливих драм до моторошних трилерів. Зверніть увагу на повернення «Дипломатки», нові сезони «Лінкольна для адвоката» та «Терапія».

Щоб ви не обрали, буде цікаво та захопливо! Читайте також: Що дивитись на Netflix у жовтні 2024 року: 60 найочікуваніших фільмів та серіалів Серіали жовтня 2024: що дивитись цього місяця Франшиза Коли та де дивитися: 6 жовтня, HBO У центрі сюжету – команда кінематографістів, які стикаються з рядом проблем, працюючи над створенням успішної супергеройської франшизи. Дисклеймер Коли та де дивитися: 11 жовтня, Apple TV+ Приготуйтеся до психологічних гострих відчуттів у семисерійному серіалі «Дисклеймер», знятому легендарним Альфонсо Куароном.

У головній ролі Кейт Бланшетт, яка зіграла Кетрін Рейвенскрофт, відому журналістку, чиє життя перевертається, коли вона знаходить роман, що розкриває її найтемніші таємниці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA