похудение диета секреты звезд

Секрети ідеальних фігур зірок: улюблені дієти Дженніфер Еністон, Анджеліни Джолі та інших

Сейчас читают: 191
cosmo.com.ua

Ми з обожнюванням спостерігаємо за знаменитостями й постійно дивуємося, як їм вдається так швидко скидати вагу і тримати себе в формі навіть після 50 років.

Не варто думати, що голлівудським красуням фігура мрії дістається легко. Вони регулярно тренуються в залі, ходять до косметологів і тривалий час обмежують себе в смачній їжі. Кім Кардаш`ян — дієта Аткінса Красуня з вірменським корінням схильна до повноти, тому їй часто доводиться вдаватися до дієт.

Вона все життя тримає себе в рамках, а після пологів довгий час дотримувалася низьковуглеводної дієти Аткінса. Тоді теледіва обмежила кількість вуглеводів (можна тільки коричневий рис і деякі фрукти) і їла практично самі яйця, морепродукти та м`ясо птиці.

Поєднуючи таке харчування з фізичними навантаженнями, Кардаш`ян швидко впоралася із зайвою вагою і повернула свою талію. Демі Мур — сироїдіння Голлівудська акторка Демі Мур у свої 58 залишилась стрункою красунею, фігурі якої заздрять навіть молоді дівчата.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA