конкурс Євробачення Євробачення 2023

Руслана встретит в аэропорту: лоукостер EasyJet нарядил сотрудников в культовые наряды с Евровидения

Сейчас читают: 663
hochu.ua

Пасажири британського лоукосту EasyJet, які вилітають або прибувають до Ліверпуля цього тижня, можуть отримати кумедний сюрприз від бортпровідників, які будуть одягнені в культові костюми з Євробачення напередодні фіналу конкурсу в ці вихідні.Як повідомляє LiverpoolWorld, аеропорт імені Джона Леннона під час Євробачення обслуговуватимуть бортпровідники в культовому вбранні, яке клієнти лоукоста відзначили, як найкраще за всі роки проведення конкурсу.

Авіакомпанія опитала 2000 британців у віці від 18 до 65 років, щоб з'ясувати, які вбрання вони вважають найбільш пам'ятними з архівів конкурсу.

Переможці 1981 року, британська поп-група Bucks Fizz очолила список, набравши 77% голосів. Читати також Скандал не вщухає: фаворитку Євробачення Loreen звинувачують у плагіаті пісні.

Уже вдруге (ВІДЕО) Фаворити фанатів ABBA, які виграли конкурс 1974 року з піснею "Waterloo", посіли друге місце, тому їхні образи працівники авіакомпанії теж повторили.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA