новини шоубізнес

Розлучення не буде? Камалія знову підігріла чутки про примирення з чоловіком-мільярдером (ФОТО)

Сейчас читают: 549
hochu.ua

Після того як співачка Камалія повідомила про розлучення з чоловіком-мільярдером Мохаммадом Захуром, пара раз у раз підігріває чутки про їхнє возз'єднання.

Минулої неділі артистка в компанії чоловіка і дочок відсвяткувала Великдень, а сьогодні вона з'явилася разом із ним на онлайн-трансляції Національної музичної премії YUNA-2023.

Можливо, парі все ж вдалося врятувати стосунки? Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!Минулого тижня українська співачка KAMALIYA здивувала своїх шанувальників — після 20 років щасливого шлюбу вона вирішила розійтися з чоловіком, британсько-українським підприємцем пакистанського походження Мохаммадом Захуром.

Ймовірно, причиною їхнього розриву стали непорозуміння, що виникли у Камалії зі старшою дочкою мільярдера, мати якої є росіянкою.Проте артистка запевняє, що з чоловіком вона залишилася в добрих стосунках, адже вони виховують двох спільних доньок — Мірабеллу та Арабеллу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA