аксесуари прикраси волосся

Розкішно і звабливо: ТОП-4 прикрас для волосся будь-якої довжини (ФОТО)

Сейчас читают: 930
hochu.ua

У моду повернулися величезні заколки із перлинами та намистинками, зображенням тварин і квітів, а також обручі та хустки. Раніше ми розповідали, які аксесуари будуть наймоднішими влітку 2023 року, а тепер розкажемо, із якими прикрасами для волосся ви будете виглядати неперевершено.

Здавна люди вірили у те, що сила жінки — в її довгій косі. Сучасні панянки обирають не лише зачіску на довге волосся, а і стильні короткі стрижки.

Проте в обох випадках не варто нехтувати прикрасами для волосся, пише vivatopday.com. Читати також ТОП-10 найгарніших українських вишиванок: такої краси ви більше ніде не зустрінете! (ФОТО) Перлини повернулися у моду 2023 року як для оздоблення біжутерії чи клатчів, так і для прикрас на волосся.

Улітку цього року вони доречні навіть для щоденного використання. Стилісти радять жінкам мати для цього літа яскраву шовкову хустку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA