люди Нео догляд за волоссям

Як правильно мити волосся: перукар вказав на помилку, якої ми постійно припускаємося

Сейчас читают: 769
hochu.ua

Англійський перукар Рікі Волтерс в інтерв'ю Mirror розповів, що миття волосся для людей стало настільки рутинною звичкою, що вони навіть не помічають своїх помилок.

Давайте розбиратися, що ж такого страшного ми робимо. Читати також Миття волосся без шампуню: у чому суть тренду, плюси та мінуси Рікі Волтерс розповів, що мити волосся в якийсь певний день, тому що ви так звикли, не варто, якщо волосся ще чисте.

Крім того, він вказав на одну помилку, яку роблять 9 з 10 людей — ми наносимо кондиціонер на занадто мокре волосся. Отже, етапи миття мають виглядати так:За словами Уолтерса, якщо кондиціонер наносити на мокре волосся, то це все одно що відразу змити кондиціонер у злив.

Мокре волосся містить занадто багато води і просто розбавить кондиціонер, залишивши на волоссі водянистий слід. Читати також Як доглядати за фарбованим волоссям: корисні поради від колористки Нещодавно ми розповідали про модну стрижку "лисий хвіст".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA