Фарбування балаяж: стильні варіанти на волосся різної довжини

Сейчас читают: 258
hochu.ua

Техніка фарбування балаяж популярна завдяки своїй натуральності, адже створює враження волосся, що вигоріло. Крім того, балаяж можна виконати на волоссі різної структури та довжини і надає зачісці візуального об'єму.

А любительки експериментів та яскравих фарб можуть зупинити свій вибір на кольоровому балаяжі.Техніка балаяж це різновид мелірування, в якому фарбуються не все волосся, а лише окремі пасма.

Але це все відмінності. Так, при фарбуванні балаяж освітлювальний склад наноситься на більші пасма, ніж при меліруванні. Є різниця і в нанесенні фарби на довжину - у балаяжі складом освітлюють або затемнюють не все пасмо.

Фарбування балаяжБалаяж часто плутають з омбре, адже обидві техніки створюють ефект волосся, що нібито вигоріло на сонці. Але різниця в тому, що при створенні омбре перукар робить акценти лише на кінчиках волосся.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA