лайфхак ноутбук гаджети

Ніколи не вимикайте так ноутбук. Якої фатальної помилки припускаються практично всі?

Сейчас читают: 451
hochu.ua

Ми живемо в ту епоху, коли час цінується на вагу золота, тому часто віддаємо перевагу тому, що швидко можна зробити. Стосується це і вимкнення ноутбука.

Більшість користувачів вимикають свій ноут неправильно, через що гаджет нерідко ламається. Читати також Без слідів та подряпин: як видалити наклейку з ноутбука за одну хвилину Щоб продовжити термін служби свого ноутбука, необхідно дотримуватися стандартних правил його використання.

В іншому випадку, ви можете зіткнутися з сумними наслідками — поломкою вашого пристрою в найбільш невідповідний момент.Як повідомляє SantePlus, багато користувачів абсолютно неправильно вимикають свій ноутбук.

Вони просто закривають кришку пристрою. Так, це простий і швидкий спосіб призупинити його роботу, оскільки він переходить у сплячий режим, але насправді це згубно для самого пристрою.Коли ноутбук переходить у сплячий режим, він, як і раніше, продовжує працювати, але в більш енергоефективному режимі, тому коли ви знову відкриєте кришку, то виявите, що всі запущені програми залишаються активними.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA