Меган Маркл Австралия новини Королівська сім'я Меган Маркл Австралия

Родичі Меган Маркл "злили" в Мережу фото, яке вона ховає від публіки

Сейчас читают: 304
hochu.ua

Герцогиню Сассекську Меган Маркл неодноразово звинувачували в тому, що вона посварила принца Гаррі з королівською родиною. Такі чутки з'явилися в таблоїдах після того, як молодший син короля Чарльза і його дружина склали з себе повноваження і позбулися титулів.

Воно й не дивно, адже сама Меган теж не може похвалитися теплими стосунками з рідними. Ба більше, днями відкинуті герцогинею Сассекською родичі злили в Мережу те, що вона довгий час ховала від публіки.

Деталі на HOCHU.ua!Як повідомляє Daily Star, батько та інші члени сім'ї Меган Маркл опублікували її архівне фото. За словами родичів герцогині, вона хотіла б приховати від громадськості деякі знімки, проте вони вирішили перестати їх ховати від публіки.

Повідомляється, що пов'язано це з майбутнім інтерв'ю з батьком, а також зведеними братами та сестрами Меган, яке обіцяє бути особливо скандальним.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA