люди карантин дружба історія кохання

Rocket закохує: історія кохання кур’єрів служби доставки Анжели та Владислава

Сейчас читают: 700
cosmo.com.ua

Робота у службі доставки мало в кого асоціюється з романтикою. Однак, насправді, кохання живе всюди. Ми поспілкувалися з мотокур’єркою Rocket Анжелою Мулярчук, яка не лише розвінчала головні стереотипи про роботу у цій сфері, а й поділилася власною історією кохання, що зародилася саме тут. Я в Rocket вже 10 місяців. До цього працювала в іншій службі доставки, яка наразі вже припинила свою діяльність в Україні.

До Rocket вдалося потрапити далеко не одразу, оскільки кур’єрів було достатньо і набір не відкривали. Та через якийсь час мене все ж запросили на інфосесію, чому я дуже зраділа.

Прийшовши в офіс, я була здивована кількістю людей, охочих там працювати. Припускаю, на це вплинув карантин. Незважаючи на те, що замовлень було не так багато, свою першу доставку я зробила в той самий день.

Тоді я не знала, що знайду в Rocket не лише улюблену роботу, але й кохання. Бути дівчиною-мотокур’єром — це завжди і всюди бути в центрі уваги, особливо серед чоловіків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA