ВДНГ

Роботи-велетні, лазертаг та пейнтбол: гід роботопарком ВДНГ

Сейчас читают: 514
liza.ua

На ВДНГ прибули справжні велетні. Висота нових моделей роботів, яких уже можна побачити у роботопарку на території Експоцентру, сягає 6 метрів.

З якими саме роботами можна познайомитись в робопарку на ВДНГ? Розповідаємо!Виставка «Повстання роботів» працює на території ВДНГ з середини серпня.

Мешканці робопарку — інопланетні механічні велетні, тіла яких вкриті металом та безліччю космічних бойових знарядь.Так, 10 металевих звитяжних воїнів увесь цей час знайомилися з гостями роботопарку та особисто запрошували тих випробувати інтерактивні робозони та решту розваг, які уже включено у квиток до парку.Таким чином, кінець літа та початок осені гості ВДНГ та їхні діти змогли провести з іонними бластерами в зоні лазертагу, знешкоджуючі космічних супротивників у пейнтбольному тирі, намагаючись перемогти роботів на ринзі та за фантастичними розмальовками.

Проте цього тижня життя у парку стало ще цікавішим! До міцної десятки роботів приєдналися й інші, більш удосконалені моделі.Їхній зріст

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA