ВДНГ

Різниця між класичним, сучасним та стародавнім виноробством: у BIOLOGIST Wine Club пройшов захід з історії світового виноробства

Сейчас читают: 533
womo.ua

Днями у винному клубі Biologist пройшов захід присвячений історії світового виноробства, завдяки якому гості вечора відправилися у захопливу подорож крізь історію винного виробництва.

Під керівництвом власника виноробні Biologist Natural Wine, Ігоря Петренка, гості не лише дізналися про відмінності між старовинним, сучасним та класичним виноробством, але й на власному смаку відчули це під час захоплюючої дегустації.

Влад Кушнарьов — сомельє та керуючий закладом Wine Club Biologist — ділився з відвідувачами не лише секретами кожного вина, а й відмінностями та особливостями сортів винограду, технологією їхнього виготовлення та рекомендаціями щодо зберігання.

Цей захід став ідеальним способом зануритися у світ виноробства та відкрити для себе нові смакові горизонти. «Wine Club Biologist — це не лише винний гастро бар, це місце, куди хочеться повертатися знову і знову.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA