астрология

Ретроградний Меркурій для добра не перешкода

Сейчас читают: 906
womo.ua

Поговорімо про ретроградний Меркурій. Це, здається, складне астрономічне явище, але насправді це може бути чудовою можливістю для кожного нас.

Замість того щоб вважати його перешкодою, варто подивитися на це з іншого боку, адже цей період допомагає нам краще зрозуміти себе і поліпшити комунікацію.

Відома зіркова астрологиня Олена Фоміна розповіла про те, що ретроградний Меркурій не перешкода, а, навпаки, час для особистого зростання і нових можливостей. Читайте також: Куди піти на Різдво у Києві з дитиною: топ-10 святкових подій Оскільки ця планета пов’язана з мисленням, комунікаціями, комерцією, оформленням паперів і пересуванням, то під час її ретрофази відбувається збій у матриці: люди неправильно один одного розуміють, порушуються домовленості, губляться речі, трапляються запізнення та форс-мажори в дорозі, затягуються терміни реалізації тих чи інших справ.

Часто стають актуальними питання та справи, пов’язані з минулим, з’являються люди з минулого, відновлюються проєкти, поставлені на паузу, вам можуть повторно зробити пропозицію, від якої ви колись відмовилися.

Об этом же в других изданиях
new-lifehuck.ru
Упражнения для офиса и дома для тех, кто сидит много часов new-lifehuck.ru /4 месяца назад
lifehelper.one
Сколько лет было Алле Пугачевой, когда она самоотверженно решила дать концерт для ликвидаторов Чернобыльской АЭС, и чем для нее это обернулось lifehelper.one /4 месяца назад
takprosto.cc
Сколько лет было Алле Пугачевой, когда она самоотверженно решила дать концерт для ликвидаторов Чернобыльской АЭС, и чем для нее это обернулось takprosto.cc /4 месяца назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA