астропрогноз астропсихолог

Ретроградний Марс: на що необхідно звернути увагу в цей період

Сейчас читают: 904
liza.ua

Мене розбудили дикі крики під вікнами. Це була не просто лайка, а люті погрози комусь. «Ретроградний Марс починається» — подумала я.І справді.

Відсьогодні розпочався період ретроградного Марса в Овні, в позиції, де він особливо сильний.Період ретромарса буває не так часто —  раз на 2 роки і цього разу триватиме до 14 листопада.

А потім плавно перейде — так-так…в ретромеркурій. А далі в затемнення перед новим року. Тому останні кілька місяців цього року  будуть цікавими.Марс відповідає за вогонь, фізичну силу і силу волі, спорт, активність, конфлікти, агресію, хірургію, транспорт, нерухомість, військову справу.Період ретроградного Марса — час, коли сфери, за які відповідає ця планета ніби слабнуть або виходять з під контролю.На що варто звернути увагу в цей період:Може відчуватися:Стреси можуть негативно позначитися на здоров‘ї в майбутньому, тому варто більше відпочивати, правильно розподіляти сили та знайти екологічний спосіб виливання гніву (можна використовувати психологічні

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA