день ангела свято церковний календар календар іменинники дня липень

Іменини у липні: кого вітати з Днем ангела цього місяця?

Сейчас читают: 963
hochu.ua

День ангела або ж іменини - один із важливих днів у році для кожної хрещеної людини. Це особливе свято, яке відзначається в день пам'яті християнського святого, чиє ім'я вона носить.

Іменини можуть бути як один раз на рік, так і кілька разів, як, наприклад, день ангела Марії, Юлії, Олександра та багатьох інших.Оскільки ім’я дитині зазвичай обирають за церковним календарем (часто батьки дають малюку ім’я того святого, пам’ять якого вшановується у день його хрещення), завжди можна заздалегідь дізнатися, коли у певної людини День ангела.

Пропонуємо вам календар іменин на липень 2023 року - так ви завжди будете знати, в який день слід привітати своїх рідних та близьких з Днем янгола.

Читати також З іменинами Петра: прикольні привітання та листівки з Днем ангела Читати також З Днем ангела Максима: найкращі привітання та листівки з іменинами Читати також Іменини Юлії та Уляни:  яскраві привітання з Днем ангела Читати також З Днем ангела Дмитра!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA