рецепт салат Оригинальный салат

Рецепти салатів з пекінською капустою

Сейчас читают: 537
liza.ua

Пекінська капуста — це дуже корисний овоч, який стане соковитим доповненням до будь-якої літньої страви.Охолоджені листи капусти чудово комбінуються з прохолодними літніми ролами, можна додати її в суп або, що є найпопулярнішим способом, зробити з неї вітамінний і освіжаючий салат.Дуже швидкий і класний салат, який зарядить тебе вітамінами й енергією на весь день.

Готувати його недовго — буквально 10-15 хвилин, але смак цього салату і його користь для організму тобі однозначно сподобаються.Смачного!Не любиш майонез?

Тоді у нас для тебе відмінний рецепт, який припаде до смаку всім любителям морепродуктів. Відчуй смак моря на язиці всього за двадцять хвилин готування, а також — почастуй ним своїх рідних і близьких!Порада: Ти можеш додати будь-які морепродукти, які любиш.

За смаком може припасти салат з восьминіжками або мідіями. А можеш додати все і відразу!Напевно з пекінською капустою у тебе тільки «солоні» асоціації.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA