Швейцарія друзья Нео StandWithUkraine Швейцарія

Разом – сильніші: б’юті-бренди, що підтримують Україну

Сейчас читают: 326
vogue.ua

Дедалі більше б’юті-брендів підтримують Україну – і словом, і ділом. "Доброго дня, ми з України! І сьогодні хочемо висловити вдячність нашим британським колегам з @officialmedik8, – ідеться в заяві Starlit Group, дистриб’ютора косметологічних брендів та апаратів. – Head-офіс Medik8 перерахував 15 тисяч фунтів у фонд допомоги нашій країні, а також запевнив, що не співпрацював і не співпрацюватиме з рф.

До речі, таке ж рішення ухвалили й інші бренди, які представляє Starlit Group в Україні". "Разом з командою ми підтримуємо країну в різних напрямах: від волонтерського до фінансового, – у власному дописі на фейсбуку говорить Тетяна Таран, засновниця Starlit Group. – Компанія вже перерахувала більш як пів мільйона гривень у Фонди на підтримку ЗСУ та гуманітарні цілі, наші працівники перевантажують гуманітарну допомогу на заході країни, здали кров та вступили до IT-військ.

Ми розсипані по всій країні та за її межами, але ми єдині в нашій боротьбі за вільну Україну й наше світле майбутнє. Велику підтримку отримано від наших партнерів-постачальників, зокрема й фінансову, – до ініціативи вже долучилися Medik8, Cosmetics 27, Jutta Bode#Norabode, #Observ, Perricone MD etc.

Більшість наших партнерів не мали представництв у росії, а ті бренди, що мали, – припинили співпрацю. З першого ж дня війни Тійна Орасмяе-Медер, авторка бестселера «Б’юті-міфи», лікарка-дерматокосметологиня, експертка з розроблення косметичних засобів, засновниця бренду професійної косметики Meder Beauty Science (Швейцарія), активно висловлює свою громадянську позицію у власних соцмережах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA