місто Маріуполь контакт місто Маріуполь

Пташка заспіває знов: частина азовців повернулася додому

Сейчас читают: 909
vogue.ua

Увечері 21 вересня колишній командир полку "Азов" Максим Жорін заявив, що частина його побратимів повернулася додому. Відбулася ця радісна подія в рамках обміну полоненими між Україною та країною-агресором на території Чернігівської області.

У себе в соціальних мережах Жорін написав: "Відбувся обмін полоненими, частина азовців удома. Нарешті ми змогли повернути ще частину захисників Маріуполя, зокрема бійців полку АЗОВ".

У мережі вже доступні деякі фотографії, на яких видно, що додому повертаються такі легенди захисту "Азовсталі" як парамедик Катерина Поліщук із позивним "Пташка", командир азовців Деніс Прокопенко ("Редис"), Сергій Волина ("Калина") – командир 36-ї окремої морської бригади піхоти, Михайло Діанов (старший сержант 36-ї бригади з Тернопільщини).

Поки інформації про точну кількість звільнених бранців немає. Факт проведення обміну підтвердив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA