люди Нео Ми з України

Продавці краси: як beauty-ритейлери виживають у війну. Частина 2

Сейчас читают: 731
vogue.ua

Банальна фраза "Краса врятує світ" з початком повномасштабного вторгнення набула нового змісту. Нині люди, які мають beauty-бізнес, стали всім: рятівниками, волонтерами, розрадою для тисяч українців.

Вони активно донатять на ЗСУ, підтримують біженців, власні команди та їхні сім’ї, а ще – постачають такі потрібні в усі часи товари для краси.

Говоримо з засновницею Starlit Group (Medik8, Revitalash, Perricone MD, Cosmetics 27, CACI ) Тетяною Таран та виконавчим директором Alfa Development (HydroРeptide, Comfort Zone, SoSkin) Наталєю Любинською про те, що допомагає їм рухатися далі, та чому краса – справді рятує.

Про компаніюВ 2022-му компанії Starlit виповнюється 15 років: все почалось з того, що в 2007-му ми привезли в Україну апарат для кисневої мезотерапії OxyJet, а зараз у нашому портфелі вже 14 брендів, серед яких – всесвітньо відомі Medik8, Revitalash, Perricone MD, Cosmetics 27, CACI та інші.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA