Нео новини шоубізнес

Прю з "Усі жінки — відьми" вже втретє розлучається з чоловіком

Сейчас читают: 832
hochu.ua

Голлівудська актриса Шеннен Догерті, відома за роллю Прю в серіалі "Усі жінки — відьми", розлучається зі своїм чоловіком, фотографом Куртом Ісваренком.

Через 11 років шлюбу зірка подала документи на його розірвання — для Шеннен це вже третє розлучення. Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!Як повідомляє таблоїд Page Six, Шеннен Догерті та Курт Ісваренко не живуть разом з початку цього року.

Проте зірка серіалів "Усі жінки — відьми" і "Беверлі-Гіллз, 90210" сподівалася врятувати шлюб. Пара прожила разом 11 років і за цей час спільно справлялися з багатьма труднощами, зокрема раком грудей, з яким актриса бореться з 2015 року.

Однак представники Шеннен все ж повідомили про розрив знаменитостей.Розлучення — це останнє, чого хотіла Шеннен. На жаль, вона зрозуміла, що в неї просто немає іншого виходу,— прокоментував агент актриси.Люди з близького оточення пари розповіли таблоїду, що для Догерті це дуже болюче розставання, особливо на тлі її важкої хвороби.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA