шоубізнес

Минуло вже 10 років: Тіна Кароль зворушила Мережу зверненням до покійного чоловіка

Сейчас читают: 910
hochu.ua

Для української співачки Тіни Кароль 28 квітня — страшна дата, яка розділила її життя на до та після. Після тривалої боротьби з онкологічним захворюванням з життя пішов її коханий чоловік та продюсер Євген Огір.

Вчора були 10-ті роковини його смерті. Деталі — у матеріалі HOCHU.ua!Щорічно Тіна Кароль вшановує пам'ять коханого і ділиться в соцмережах спогадами про нього.

На своїй сторінці в Instagram вона поділилася селфі та розповіла, що переживає сімейну трагедію. Читати також Тіна Кароль продемонструвала ефектні образи з світового турне Сумні новини.

Сумний день (особисте). Але наш опір важливий на всіх фронтах. Тримаємо стрій,— написала Кароль.Потім вона розмістила чорно-білу фотографію Євгена із коротким підписом: "А ти дивися на мене".Нагадаємо, Тіна Кароль та Євген Огір познайомилися на початку нульових, коли співачка була у пошуках нового продюсера.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA