спорт фітнес

Прощаємося із целюлітом назавжди: 5 дієвих порад від експерта

Сейчас читают: 310
hochu.ua

Фітнес-вправи допомагають скинути вагу, підтягують м'язи, а целюліт нікуди не дівається? Цьому є декілька пояснень. Раніше ми писали, як правильно тренуватися під час спеки, а тепер розкажемо, що робити, аби назавжди позбутися целюліту.Експерт зі здорового способу життя Уляна Вернер розповіла 5 секретів, які допоможуть забути про целюліт.

Ці правила легкі та доступні, головне — систематичність та старанність. Читати також До спортзалу йти не потрібно: 4 простих вправи, які допоможуть вам отримати фігуру мрії вдома Уляна Вернер зазначила, що 50% успіху складає збалансоване харчування, а 35% — рівень активності.

З її слів, активність — це не лише фітнес чи заняття спортом, а наскільки людина рухлива в цілому.Саме збалансоване харчування впливає на вигляд шкіри.

Якщо ви виключите із раціону шкідливі продукти, але будете їсти не збалансовано, ефекту не буде.Просто збалансуй кількість білків, жирів та вуглеводів в своєму раціоні,— акцентувала експерт.Поганий водний баланс може сприяти затримці рідини, що створює набряки та целюліт, втраті еластичності шкіри та затримки токсинів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA