люди Нео

«Звірства російських солдатів не мають меж»: омбудсменка Людмила Денісова розповіла про сексуальні злочини рашистів у Харківській області

Сейчас читают: 631
cosmo.com.ua

Після звільнення від рашистів низки населених пунктів Харківської області місцеві жителі почали звертатися на лінію психологічної допомоги із повідомленнями про сексуальне насильство з боку військових рф.

Про це повідомила омбудсменка Людмила Денісова. Вона зазначила, що від деяких з цих дзвінків «холоне кров» і що «звірства російських солдатів не мають меж».  «Учора лише за одну годину через пережите сексуальне насильство звернулися 10 осіб, з них 8 — зґвалтовані неповнолітні.

У тому числі двоє хлопчиків 10 років», — розповіла Денісова. Омбудсменка зазначила, що усього протягом минулої доби на гарячу лінію зателефонували 56 людей, та розповіла про конкретні випадки звірств, які вчиняли російські окупанти.  «Трійнята 9 років, дівчата.

Зґвалтовані рашистами, мають тяжкі травми статевих органів. Усе це на очах у матері, вона у шоковому стані. Ізюм. Звернулася мама, на її очах дев’ятимісячну донечку зґвалтували свічкою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA