Володимир Путін війна в Україні новини Королівська сім'я принц Гаррі Володимир Путін

Принц Гаррі планував спільний подкаст із путіним: про що герцог планував говорити з диктатором

Сейчас читают: 670
hochu.ua

Хоч принц Гаррі і відкрито підтримав Україну після початку повномасштабного російського вторгнення, його нещодавні плани викликали в багатьох сумніви.

Адже скандальний герцог Сассекський планував узяти інтерв'ю в диктатора путіна в рамках власного подкасту на Spotify. Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Як повідомляє Daily Mail, принц Гаррі сподівався взяти інтерв'ю у володимира путіна, Дональда Трампа і Марка Цукерберга, щоб дізнатися про їхнє виховання і дитячі травми.

Крім того, в планах у монарха була і бесіда з Папою Франциском про релігію. Читати також Меган Маркл і принц Гаррі мало не потрапили в автокатастрофу через переслідування папараці Заради досягнення своїх цілей герцог Сассекський обговорив таку ідею з кількома продюсерами та продюсерськими компаніями, однак вони не підтримали його прагнення.

До того ж у Spotify засумнівалися, що вищезгадані особистості погодяться на інтерв'ю, адже Трамп не стане публічно обговорювати свої дитячі травми, а путін і зовсім ізольований від усього суспільства.Зазначимо, принцу Гаррі так і не вдалося випустити жодного сольного подкасту на Spotify з моменту підписання багатомільйонної угоди 2020 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA