Україна книги війна в Україні новини натхнення дозвілля Україна

Презентація нової книги Фоззі «Хеві Метал»

Сейчас читают: 754
womo.ua

27 червня проєкт НаШапку стане літературним. У цей вечір у Pepper`s Club відбудеться  київська презентація нової книги Фоззі «Хеві Метал».

Ми традиційно будемо збирати на кісткові імпланти для наших поранених та аптечки для військових, якими опікується фонд Фоззі «Згуртовані».

Цей фонд активно працює над забезпеченням необхідної допомоги нашим захисникам, і ваша участь у заході допоможе підтримати цю важливу справу.

Але музики, танців і гарного настрою теж буде багато. Тому у програмі на гостей чекає: Читання уривків з нового роману: Фоззі прочитає найцікавіші частини своєї нової книги і познайомить вас з захоплючим, але небезпечним світом «Хеві Метал». Спілкування: Гості вечора зможуть поставити автору свої запитання і дізнатися більше про його творчість та натхнення. Підписання книжок: Унікальна можливість отримати автограф автора на своєму екземплярі роману. Святковий DJ-сет: Особлива музична програма від самого автора, яка додасть заходу незабутньої атмосфери “Це роман про шоубізнес.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA