характер

Power-yoga: топ-5 ефективних йога-тренувань, які замінять годину роботи в залі

Сейчас читают: 402
cosmo.com.ua

@catmeffan За що ми любимо йогу? За спокій та врівноваження думок, за медитацію та розслаблення. Але йога може бути інтенсивною і в рази ефективнішою занять у залі з вагою та на тренажерах. Силова йога — це хороше навантаження, яке може замінити силове тренування. Не віриш?

Спробуй потренуватися по цим відео. Все, що для цього потрібно, — трохи вільного часу, килимок та власне тіло. Динамічна Yoga Flow від Cat Meffan Асани швидко змінюють одна одну, і вже через 20 хвилин тренування — ти спітніла та майже виснажена.

Ти кардинально зміниш свій погляд на йогу та усвідомиш, що це далеко не розтяжка. На каналі Кет є безліч тренувань, які можна дібрати за рівнем та тривалістю. Силова йога, щоб освоїти основні баланси від KICKASSYOGA Ми радимо тобі спробувати два різних за характером тренування.

Перше — ранкова йога — категорії «лайт», щоб прокинутись та тонізувати кожен м`яз твого тіла. Тренування №2 направлене на зміцнення корпусу та рук, що з часом допоможе тобі освоїти найскладніші

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA