Кино Любовь к себе фильмы

5 фільмів, які допоможуть прийняти себе такою, яка ти є

Сейчас читают: 871
cosmo.com.ua

Cosmo полюбляє створювати для тебе цікаві кінодобірки. Тим паче, холодними зимовими вечорами багатьом кортить провести час під затишним пледом, поринувши у захопливу історію.

Твоїй увазі 5 фільмів про зовсім неідеальних жінок, та саме цим вони нас і підкорюють. «Кравчиня. Помста від кутюр», 2015 Гламурна жінка Міртл Даннаж (Кейт Вінслет) повертається до рідного містечка.

Колись вона переїхала звідси ще дитиною, бо її звинуватили у вбивстві. Спершу місцеві жителі не приймають Міртл, але згодом вона завойовує їхню прихильність, завдяки унікальному вмінню шити бездоганні вбрання.  «Коко до Шанель», 2009 Біографічна драма розповідає про видатну французьку дизайнерку Коко Шанель.

Сюжет стрічки відображає життя Коко до того, як вона стала популярною. Вона починала із пошиття жіночих капелюшків, а потім вперше одягнула жінку в чоловічий костюм.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA