українські фільми фільми film.ua Мавка.Лісова пісня мультфільм

Український мультфільм «Мавка: Лісова пісня» стане мультсеріалом

Сейчас читают: 135
womo.ua

Український анімаційний фільм за мотивами драми-феєрії Лесі Українки «Мавка: Лісова пісня» стане мультсеріалом. Про це розповіла промопродюсерка Film.UA Ксенія Баранова у коментарі Variety.

За словами Баранової, проєкт стане повноцінним приквелом до фільму, що став найкасовішою українською анімацією. Загалом планують зняти 12 епізодів, у кожному з них Мавка та її друзі зіткнуться з новими випробуваннями, отримають завдання допомогти лісу відновитися після битви та відновити порядок і гармонію. Читайте також: В український прокат виходить документальний фільм «Залізні метелики» Продюсерка компанії Ірина Костюк зазначила, що розглядають «Мавку» як можливу франшизу. Читайте також: Український фільм «Ми не згаснемо» Аліси Коваленко отримав престижну нагороду: деталі Читайте також: Українська стрічка «Ми не згаснемо» перемогла у міжнародному конкурсі: деталі Водночас продюсерка Film.UA зауважила, що Мавка є «чимось новим для світу»: «У Disney були принцеси з усього світу, але не з України.

З рунами на обличчі, кольором волосся та всіма цими ритуалами Мавка — нова героїня». The post Український мультфільм «Мавка: Лісова пісня» стане мультсеріалом appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA